saharb2 saharb2 .

saharb2

طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون استفاده از دستگاه قهوه ساز

اسپرسو یک نوشیدنی قهوه ی غلیظ با کافئین بالا و عطر و طعمی کامل و غنی است. نوشیدنیهای اسپرسو در کافی شاپها بسیار محبوب شده اند ولی در خانه نیز قابل درست کردن اند. در حالی که قهوه سازهای قطرهای استاندارد یا ماشینهای کریگ نمیتوانند اسپرسو درست کنند، شما میتوانید با استفاده از یک قهوه ساز خوش ساخت مثل فرنچ پرس یا قوری موکا از درست کردن آسان اسپرسو در آشپزخانه تان لذت ببرید.

 


روش اول: استفاده از یک قهوه ساز فرنچ پرس

طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون دستگاه 1

 


1- پودر قهوه را کف ظرف فرنچ پرس بریزید.

در ظرف و پیستون دستگاه را بردارید و 1 تا 2 قاشق غذاخوری (5 تا 10 گرم) از پودر را به ازای هر شات اسپرسو داخل ظرف بریزید. هر چه از پودر بیشتری استفاده کنید، عطر و طعم قهوه قوی تر خواهد شد.

 


قهوه ساز فرنچ پرس را میتوانید از فروشگاه لوازم آشپزخانه بخرید.

هر چند میتوان از هر نوع قهوه استفاده کرد ولی برای رسیدن به بهترین طعم، از دانه های پودر شدهی اسپرسو استفاده کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون دستگاه 2

 


2- 15 میلی لیتر آب داغ را به پودر درون ظرف اضافه کنید.

آب را در مایکروویو یا روی شعله، حرارت دهید تا به 93 درجه ی سانتی گراد برسد. آب را روی پودر قهوه ی درون ظرف بریزید. شکوفه زدن قهوه، کربن دی اکسید آزاد میکند و باعث بهتر شدن طعم قهوه در زمان دم کردن آن میشود. فرنچ پرس را بچرخانید تا آب با حبابها مخلوط شود و طعمها را جذب کند.

 


طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون دستگاه 3

 


3- بقیه ی آب داغ را به ظرف اضافه کنید و آن را هم بزنید.

مقدار آب اضافه شده بستگی به مقدار اسپرسویی دارد که میخواهید اضافه کنید. 44 میلی لیتر دیگر از آب را به ازای یک شات اسپرسو اضافه کنید. فرنچ پرس را کامل بچرخانید تا پودر با آب مخلوط شود.

 


طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون دستگاه 4

 


4- بگذارید پودر قهوه 3 تا 4 دقیقه خیس بخورد.

در ظرف و پیستون دستگاه را بگذارید. مطمئن شوید که با قهوهی در حال دم کشیدن تماس نداشته باشد. این کار به گیر افتادن حرارت در ظرف کمک میکند و قهوه را در دمای صحیح نگه میدارد.

 


اگر قهوه با عطر و طعم قویتری میخواهید، بگذارید مدت زمان بیشتری بماند ولی این کار ممکن است طعم اسپرسوی شما را تلختر کند.

طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون دستگاه 5

 


5- پیستون را به آرامی فشار دهید تا پودرهای حل نشده از قهوه جدا شوند.

فشار کافی برای حرکت دادن پیستون به سمت پایین اعمال کنید. صافی پیستون، پودرهای شناور در اسپرسو را جدا کرده و به پایین ظرف میبرد. زمانی که پیستون پایین است، میتوانید اسپرسو را از دهانه ی روی فرنچ پرس به درون لیوان بریزید.

 


پیستون را با سرعت به پایین فشار ندهید زیرا میتواند ظرف فرنچ پرس را بشکند یا قهوه ی داغ را به بیرون بپاشد.

برای کم کردن طعم تلخی، به اسپرسو شیر را خامه ی غلیظ اضافه کنید.

ادامه مطلب.....


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ بهمن ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۳۲:۵۷ توسط:ملیکا موضوع: نظرات (0)